Filters
Preferences
Zoek

Vegetarische Lasagne (+/- 500 gram)

€13,81 per kg

Bevat:tarwe, melk (incl. lactose), cashewnoten,
Serveersuggestie : verse basilicum


Lasagne zonder vlees bereid met zuiderse groenten (courgette, paprika, aubergines, tomaten,…), mozarella, emmentaler en pasta.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Bolognaise saus

Bolognaise saus

€12,71 per kg €12,71 per kg

Bevat:tarwe, melk (incl. lactose), cashewnoten,


Huisbereide bolognaisesaus.

Afbeelding van Runderstoofvlees

Runderstoofvlees

€14,50 per kg €14,50 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€13,23 per kg €13,23 per kg

Bevat:gerst, selderij, mosterd,
Serveersuggestie: peterselie


Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Kippenbil Missippi

Kippenbil Missippi

€10,50 per kg €10,50 per kg

Gemarineerde kippenbil. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Kalkoenbrochette

Kalkoenbrochette

€20,74 per kg €20,74 per kg

Saté bestaande uit stukjes kalkoenvlees op een dunne spies.