Bevat:tarwe, melk (incl. lactose), cashewnoten, Serveersuggestie: peterselie
Traditioneel Grieks gerecht op basis van aubergine.
Serveersuggestie: rozemarijn, tomaat
Heerlijke gekookte ham van het huis.
Bevat:gerst, selderij, mosterd, Serveersuggestie: peterselie
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Bevat:selderij, Serveersuggestie: tijm, aspergescheuten
Heerlijke gerookte ham uit eigen streek.
Deze traditionele ham in vierkante vorm werd licht gerookt en is vaster van structuur.
Bevat:tarwe, melk (incl. lactose), cashewnoten, selderij, mosterd, Serveersuggestie: verse kruiden
Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje