Filters
Preferences
Zoek

Kippenbil Missippi

€10,50 per kg

Gemarineerde kippenbil. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt Rund/Varken

Gemengd gehakt Rund/Varken

€10,25 per kg €10,25 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Runderstoofvlees

Runderstoofvlees

€14,50 per kg €14,50 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Bolognaise saus

Bolognaise saus

€12,71 per kg €12,71 per kg

Bevat:tarwe, melk (incl. lactose), cashewnoten,


Huisbereide bolognaisesaus.

Afbeelding van Vol-au-vent

Vol-au-vent

€15,90 per kg €15,90 per kg

Bevat:tarwe, melk (incl. lactose),
Serveersuggestie: bladerdeeg


Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€13,23 per kg €13,23 per kg

Bevat:gerst, selderij, mosterd,
Serveersuggestie: peterselie


Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.