Filters
Preferences
Zoek

Kalkoenbrochette

€21,50 per kg

Saté bestaande uit stukjes kalkoenvlees op een dunne spies.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Runderstoofvlees

Runderstoofvlees

€15,95 per kg €15,95 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Gemengd gehakt Rund/Varken

Gemengd gehakt Rund/Varken

€11,25 per kg €11,25 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Kalfs-Varkensgehakt

Kalfs-Varkensgehakt

€15,25 per kg €15,25 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Balletjes in tomatensaus

Balletjes in tomatensaus

€12,50 per kg €12,50 per kg

Bevat:tarwe, melk (incl. lactose), cashewnoten, selderij, mosterd,
Serveersuggestie: verse kruiden


Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€14,95 per kg €14,95 per kg

Bevat:gerst, selderij, mosterd,
Serveersuggestie: peterselie


Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.