Bevat:mosterd,
De gerookte worst van zuiver grof gemalen varkensvlees wordt afgevuld in een steriele, plastic darm. De lunchworst beschikt over een lichtgerookt accent dat zorgt voor een aangename afsmaak. Het vlees heeft een zachte kruiding en is lang houdbaar.
Bevat:melk (incl. lactose), mosterd, Serveersuggestie: tijm, aspergescheuten
Boerenpaté op ambachtelijke wijze.
Bevat:tarwe, melk (incl. lactose), Serveersuggestie: bladerdeeg
Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.
Sneetjes gerookte kalkoenham.
Bevat:gerst, selderij, mosterd, Serveersuggestie: peterselie
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Bevat:eieren, vis, selderij, mosterd,
Salade voor op de boterham op basis van haring.