Filters
Preferences
Zoek

Bolognaise saus

€13,95 per kg

Bevat:tarwe, melk (incl. lactose), cashewnoten,


Huisbereide bolognaisesaus.

This product has a minimum quantity of 100
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

€16,25 per kg €16,25 per kg

Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

Afbeelding van Vol-au-vent

Vol-au-vent

€18,25 per kg €18,25 per kg

Bevat:tarwe, melk (incl. lactose),
Serveersuggestie: bladerdeeg


Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Americain natuur

Americain natuur

€18,75 per kg €18,75 per kg

100 % puur gemalen rauw mager rundvlees.

Afbeelding van Griekse gyros

Griekse gyros

€15,50 per kg €15,50 per kg

Bevat:melk (incl. lactose),


Versneden en gekruid varkensvlees.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€14,95 per kg €14,95 per kg

Bevat:gerst, selderij, mosterd,
Serveersuggestie: peterselie


Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.